Winner J. van Cillaarshoek

 

 Winner-J. van Cillaarshoek S.1118197 - 98 cm. zwart Second premium

In december 2007 werd Winner J. goedgekeurd voor de dekdienst.  Zijn vader is de 1e premie hengst Nobel van ’t Hoogveld. Nobel werd gefokt uit “Uitweg” ouders en daarmee is Nobel van goede komaf. De moeder van Winner J. is Folia J. van Cillaarshoek, een prachtige merrie welke 10 keer een eerste premie wist te behalen en meerdere malen werd uitgeroepen tot Ere-kampioen op de keuring van Zuid-Holland. De vader van Folia J. is Winner van Stal Brammelo, een 100 % Marshwood gefokte definitief goedgekeurde zwarte hengst, 

Winner van Stal Brammelo is als 3 jarige hengst zijn carriére begonnen op stal Haïnk te Etten-Leur, waar hij onder andere de eerste premie dochters Carola en Donalda van Haínk (Dag en Ere-kampioen van West-Brabant) heeft verwekt, Donalda is de moeder van de 1e premie hengst Herwin en de  1e premie merrie's Onnie, Pauline en Rebecca van Haínk. Na enkele jaren is Winner verkocht aan stal Cillaarshoek van J. van de Griend, waar hij ook diverse 1e premie dochters heeft gefokt, onder andere Folia-J. (de moeder van Winner-J.) verder Fleur (3x Ere-kampioen te Hoornaar) en Jasmijn.  Winner is helaas onlangs overleden.   

Zamira J. van Cillaarshoek (Jeugdkampioen Krimpen aan de IJssel) en Rubia J. van Cillaarshoek (Dag en Ere-kampioen te Hoornaar 2008) zijn zusjes van Winner J.      

De sterkste punten van Winner J.:

De reden waarom wij voor hem gekozen hebben, zijn o.a. zijn schitterende hoofd, mooi front, sterke bewegingen en natuurlijk zijn beste afstamming.                      

 

                           VV. Narco van de Uitweg S.812 Keur/Preferent 

V. Nobel van 't Hoogveld S.813391

                           VM. Beauty van de Uitweg S.99755 Kroon/Preferent

 

                            MV. Winner van Stal Brammelo S.923

M. Folia J. van Cillaarshoek  S. 106129 Kroon/Preferent

                            MM. Brenda van de Stoommolen S.99673 Kroon